ONZE WINKEL

In onze winkel vind je hippe merkkleding voor kinderen van 0 tot 16 jaar. We zijn fan van kleurrijke en unisex kleding en sorteren onze stuks dan ook op kleur, niet op geslacht. Per maat vind je een mooie regenboog aan speelse kleertjes om uit te kiezen.

Het grootste aanbod bestaat uit nieuwe kwaliteitsvolle kleding (outlet) aan sterk verminderde prijzen, aangevuld met een assortiment tweedehandskledij van degelijke merken zoals Filou and Friends, Stones and Bones, Someone, 4 Funky Flavours, American Outfitters, Name It, Mini Rebels, Tumble 'n Dry, CKS, Lily Balou, Kidscase, Kik-kid, Lemon Beret, The New en nog veel meer.

Ingang

Het pand is gelegen naast het marktplein van Kalmthout. Het bevindt zich achter het hoorcentrum en de winkel Plus Home op de Kapellensteenweg. Je kan ons bereiken via de oprit naast het hoorcentrum (enkel met fiets of te voet, niet met de auto).

Kom je met de auto? Parkeer dan op het marktplein (op zaterdag pas vanaf 13u30 mogelijk) of in de Pastoor Weytslaan en kom binnen via het poortje aan de achterzijde van onze winkel.

De ingang aan de achterkant is bereikbaar via een oprit tussen het marktplein en de Fintro-bank. Je ziet een spandoek met onze naam een logo hangen vanaf de Pastoor Weytslaan. Er zullen ook beachvlaggen buiten staan zodat het duidelijk is waar je moet zijn.

Parking

Parkeer je auto dus aan het marktplein of in de Pastoor Weytslaan en kom binnen via het poortje aan de achterkant van het gebouw.

Welkom

Onze deur staat open voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve maar betaalbare kinderkledij. Wees zeer welkom!